Ångströms Tribomaterialdagar - ÅTMD

Anmälan ÅTMD 30-31a maj 2023

Inbjudan och preliminärt program (pdf)

Ångströms Tribomaterialdagar är sedan länge etablerat som ett viktigt forum för personer med intresse för tribologi och tribologiska material. Förutom att få nya kunskaper och idéer från de olika föredragen finns ypperliga tillfällen till kontakter med tekniker, ingenjörer och forskare från industri och högskolor. Tribomaterialdagarna brukar innefatta ett tjugotal föredrag om tribologiska material, ytbeläggningar och tillämpningar plus postrar och produktutställningar, studiebesök på Ångströmlaboratoriet samt en trevlig kväll med god mat och underhållning. Cirka två tredjedelar av de typiskt 40-50 deltagarna representerar material- och verkstadsindustrin. Övriga deltagare är forskare från vår egen grupp i Uppsala samt andra universitet och högskolor.

Nytt för i år är att vi flyttar arrangemanget till det nybyggda hus 10 vid Ångströmlaboratoriet, sal 101130 (skyltas från ingångarna). Luncher kommer intas på restaurang Sven Dufva, en kort promenad från Ångström. Middag på tisdagen kommer vara i centrala Uppsala.

Avgift är 3500 kr, inklusive fika, luncher och middag. Faktura skickas i samband med anmälningsbekräftelsen.

För ytterligare information, vänligen kontakta Urban Wiklund via epost (urban.wiklund@angstrom.uu.se) eller telefon (070-425 00 92).

Senast uppdaterad: 2023-04-04